Produkty dla mięso mięsne (20)

Australijskie mięso Angus flap z wolnego wybiegu certyfikowane A+

Australijskie mięso Angus flap z wolnego wybiegu certyfikowane A+

Australian A+ Certified Free Range Angus Flap Meat
Deli

Deli

Deli Weight:111g
Filety anchois w oliwie z oliwek – Iasa

Filety anchois w oliwie z oliwek – Iasa

Fillets Of Anchovies In Olive Oil Ingredients Anchovies 60%, Olive Oil 37%, Salt Volume:600g
Włoska Wołowina Z Pastwiska

Włoska Wołowina Z Pastwiska

The Most Tender Of Cuts With A Milder Flavour, This Premium Cut Is Often Complemented With Rich Sauces And Accompaniments. Grass Fed Beef Is Generally Considered Leaner Than Its Conventional Counterpart. It’s Also Higher In Key Nutrients, Including Antioxidants, Vitamins, And A Beneficial Fat Called Conjugated Linoleic Acid (CLA) That’s Been Tied To Improved Immunity And Anti-Inflammation Benefits.
Australijski Łopatka Jagnięca Z/Kostką

Australijski Łopatka Jagnięca Z/Kostką

Our Free Range, Grass Fed Lamb Are Raised In The Green Pastures Of Southern Australia Where They Are Free From Hormones, Herbicides, Pesticides. Our Lamb Is MSA Graded To Ensure We Provide The Finest And Most Tender Cuts. Halal Certified
Poduszka Amatriciano

Poduszka Amatriciano

Guanciale AMATRICIANO
Finocchiona IGP

Finocchiona IGP

Finocchiona IGP Volume:150g (±10%)
Bresaola

Bresaola

Bresaola
Australijski ogon wołowy

Australijski ogon wołowy

Our Trimmed & Portioned Ox Tail Is Best Braised To Release Its Remarkable Flavour. It Can Also Be Used To Make A Hearty Soup, Stew Or Stock Base As The Ultimate Comfort Food.
Teryna z kaczki prowansalskiej – Rougie

Teryna z kaczki prowansalskiej – Rougie

Duck Terrine Provencal – Rougie
Pikantna Pasta z Sardeli – Rizzoli

Pikantna Pasta z Sardeli – Rizzoli

Anchovies Spicy Paste – Rizzoli Volume:60g
Australijski A+ Certyfikowany Wolno Wychodzący Angus Górny

Australijski A+ Certyfikowany Wolno Wychodzący Angus Górny

Australian A+ Certified Free Range Angus Topside
Filety anchois w oliwie z oliwek – Iasa

Filety anchois w oliwie z oliwek – Iasa

Anchovy Fillets In Olive Oil – Iasa Volume:95g
Pasta z anchois – Iasa

Pasta z anchois – Iasa

Anchovies Paste – Iasa Volume:55g
Sardele z Pietruszką – Fattoria Sila

Sardele z Pietruszką – Fattoria Sila

Anchovies With Parsley – Fattoria Sila
Sardele z chili kalabryjskim – Fattoria Sila

Sardele z chili kalabryjskim – Fattoria Sila

Anchovies With Calabrese Chili – Fattoria Sila
Gotowany Ośmiornica W Wakuumie – Renna

Gotowany Ośmiornica W Wakuumie – Renna

Cooked Octopus In Vacuum – Renna
Chili z Tuńczykiem i Oliwkami

Chili z Tuńczykiem i Oliwkami

Chili With Tuna & Olives
Tarta Mullet Bottarga – Le Mareviglie

Tarta Mullet Bottarga – Le Mareviglie

Mullet Bottarga Can Be Used In Simple Recipes, Cut Into Thin Slices, Seasoned With Extra-Virgin Olive Oil And A Drop Of Lemon, Or Simply Accompanying It With Grapes. It Is Also Delicious Grated, On Pasta Dishes Or Bread Croutons With Butter. Weight:40g
Filety anchois z Morza Kantabryjskiego z pietruszką w organicznym oleju słonecznikowym

Filety anchois z Morza Kantabryjskiego z pietruszką w organicznym oleju słonecznikowym

Cantabrian Sea Anchovy Fillets With Parsley In Organic Sunflower Oil Weight:40g